Ens encanta rebre’t i Allotjar-te!

DÓNAN’S UN TOC

Fes la teva pròpia Taula de Surf

Like surf and you’re thinking about doing your own surf deck. Why don’t do it by yourself? In XOT offer you an accommodation + surfboard DIY with one of the best shapers in town: Luko

Deck process duration: 7 days

Pack recomanat: 10 dies d’estada, durant 7 dies faràs la teva taula, podràs gaudir de la ciutat i del nostre entorn.

Barcelona des del Mar

Imagina’t veure la ciutat des del mar, gaudir de la posta de sol mentre navegues o simplement deixar-se portar per la força del vent en les veles. En XOT et facilitem sortides en veler amb personal qualificat i embarcacions en perfecte estat perquè puguis gaudir del Mediterrani.

Pregunta per tenir una informació més detallada.

Disponibilitat en funcion de les condicions climatològiques.

Barcelona des de Collserola

Estem dins del Parc Natural de Collserola i això significa veure albes sobre el mar, passejos entre arbres, capvespres amb el Tibidabo de fons, la ciutat i les seves vistes als teus peus..

T’agradaria fer una excursió pel nostre parc al teu aire o amb la nostra companyia? No dubtis a comentar-ho i t’ajudarem al fet que gaudis de Barcelona des de les altures.
.

Welcome Pack

En moltes ocasions arribem cansats del viatge. Si vols, farem una compra bàsica per a tu. Amb productes locals d’origen. Així podràs gaudir del teu primer desdejuni com a la teva pròpia casa

Informació i atenció al Client

L’atenció als nostres hostes és el nostre punt fort. Posem en això tota la nostra energia.
Volem que la teva estada a Barcelona resulti el mes còmoda i gratificant que sigui possible.

Movent-te per Barcelona

Des de XOT t’ajudem a triar i llogar el vehicle que millor s’adapti a la teva estada.  Bicis, cotxes, motos elèctriques, etc..

La teva casa des del 2012

0
Somriures
0
XOT menbres del a Familia
0
Welcome Packs