XOT

hr

XOT està a Barcelona ciutat al barri de Sant Genís dels Agudells, dins del Parc Natural de Collserola. Aquest barri mil·lenari et sorprendrà amb el trinar dels ocells, el despertar amb el cant del gall, la calma de l’entorn, el so de les campanes de la seva església romànica, les vistes de la ciutat als seus peus, el clarejar sobre el mediterrani i el vesprejar sobre la muntanya.

.

La ciutat és alguna cosa que creem sota els nostres peus

XOT Barcelona

La nostra Història

hr

El principi

La casa de la Sra. Paquita va començar a allotjar hostes en els anys 60, donant recer a immigrants que venien a Barcelona des d’altres parts d’Espanya a buscar una vida millor. Durant aquests anys la casa ha viscut diverses etapes en les quals l’objectiu principal sempre ha estat oferir una llar. Durant aquest període un dels hostes s’enamora de Paquita arribant a casar-se i formar una família.

Creant un nou concepte

De la relació de tots dos neix a la fi dels 70’s Antonio, qui canvia el concepte de la casa en el 2012 i crea XOT.

La trobada d’amics en les seves temporades d’hivern als Pirineus juntament amb el descobriment de noves cultures i realitats en els seus viatges, fan que Antonio creu XOT. Un concepte d’allotjament, on es fusiona l’estada en espais totalment equipats amb la seva pròpia casa. Un lloc per transmetre pau, respecte per l’entorn i una activitat sostenible on la diversitat d’orígens et fa viatjar sense moure’t de XOT.

Paquita, fundadora del  XOT

cuida els nostres vegetals en la terrassa ecològica

XOT Valors

hr

Els nostres hostes són part de la nostra casa, aquesta és la nostra manera de ser. L’entorn que ens envolta ha de ser cuidat i respectat, utilitzant energies renovables, reciclant el màxim possible, fent un ús responsable dels subministraments i integrant-nos al barri potenciant l’activitat econòmic-social del nostre entorn.

SINCERITAT

De cor

Sempre des del cor mostrem com som i oferim el que tenim de la millor manera possible

RESPECTE

Ciutadans del Món

Tots som únics i això fa que la diversitat de cultures i condicions ens enriqueixi com a ciutadans del món

DESPRENIMENT

Viu-ho

L’important són les persones i els éssers vius que ens envolten. Ens encanta conèixer-te i compartir moments.

T’ajudem a descobrir i gaudir d’una altra Barcelona

AMB IDEES CREATIVES, SALUDABLES I ACTIVITATS ESPORTIVAS

XOT SERVICIOS

XOT & FRIENDS

hr

XOT Barcelona creix cada dia gràcies als nostres hostes i col·laboradors